Новинка! Термостатна продукція ТМ "Добряна"
ТМ Добряна представляє новий асортимент кисломолочних продуктів, виготовлених термостатним способом: простокваша, ряжанка, біфілайф.
При термостатному методі, сквашування молока і дозрівання продукту виготовляється в безпосередньо в індивідуальних стаканах в термостатних камерах.
Технологія виробництва (наступна):
1. Молоко заквашують, перемішують, заливають в стакани.
2. Потім запечатують стакани і одразу направляють в термостат – в камеру, де підтримується необхідна для сквашування температура. І витримують там продукцію до утворення в стаканах достатньо міцного згустку.
3. Після закінчення сквашування продукт направляють в холодильну камеру для охолодження і дозрівання.
Ці продукти не тільки смачні та натуральні, але і дуже корисні для здоров’я кожної людини.
Простокваша – це натуральний український кисломолочний продукт, який виготовляють сквашуванням пастеризованного коровячого молока закваскою з натуральних культур молочнокислих стрептококків.
Корисні властивості простокваші:
1) простокваша засвоюється організмом і переварюється краще, а ніж молоко, відповідно, підходить всім;
2) простокваша багата вітамінами А і С – самі важливі для організму людини;
3) простокваша містить необхідні для здоров’я мікроелементи – калій, кальцій, залізо і фосфор;
4) регулярне вживання простокваші нормалізує мікрофлору кишечника.
Ряжанка - це натуральний кисломолочний продукт, який отримують з топленого молока шляхом сквашування закваски, приготовленої на чистих культурах термофільного молочнокислого стрептокока.
Корисні властивості ряжанки:
1) ряжанка містить білки, які дуже швидко засвоюються організмом;
2) молочна кислота, яка міститься в ряжанці, помагає роботі нирок та нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту;
3) одного стакану ряжанки достатньо, щоб відновити четверту частину добової потреби людини в калії та пяту частину потреби в фосфорі;
4) ряжанка ідеально тамує спрагу і збільшує апетит.
Біфілайф – це кисломолочний продукт, який виготовляється сквашуванням натурального коровячого молока комплексною закваскою з пяти біфідобактерій. Лікувально - функціональний продукт
Корисні властивості "Біфілайфу":
1) біфілайф містить вітаміни. В, В2, В6. Регулярне вживання біфілайфу зміцнює серцево – судинну систему і шлунково – кишечний тракт;
2) біфілайф містить вітамін С і зміцнює імуннітет організму;
3) при регулярному вживанні, біфілайф спонукає відновленню мікрофлори кишечника людини, що особливо важливо для тих, хто приймав антибіотики;
4) витамін В12, який також міститься в цьому продукті, стимулює у дітей ріст і сприяє покращенню їх загального стану.
Всі продукти виготовлені термостатним способом мають ніжний смак так щільну фактуру у вигляді згустка.