ТМ Latter представила свою продукцію людям, страждаючим непереносимістю лактози


26 Травня 2015

Лактазная недостатність стає все більш поширеним явищем в Україні. Згідно зі статистичними даними, в залежності від регіону від 36 до 52% дорослих жителів України в тій чи іншій мірі страждають непереносимістю лактози.

ТМ Latter представила свою продукцію людям, страждаючим непереносимістю лактози

23 травня, на заході, присвяченому Всесвітньому дню целіакії, ТМ Latter представила свою продукцію на суд найбільш суворої аудиторії - мамам дітей, які страждають на целіакію. Як відомо, целіакія - захворювання, що характеризується непереносимістю рослинного білка - глютену, а також у більшості випадків супроводжується непереносимістю молочного цукру - лактози. Захворювання вимагає суворого дотримання дієти і тому, через побоювання спровокувати виникнення неприємних симптомів у дитини, мами часто взагалі відмовляються давати дітям молочні продукти. Як наслідок - у дитини формується дефіцит кальцію в організмі і зростає ймовірність розвитку різних захворювань, викликаних дефіцитом даного елемента, у дорослому віці.
Виступаючи на заході зі своєю доповіддю, присвяченому кальцієво - фосфорного обміну, головний педіатр м.Києва, професор Квашніна Л.В. підкреслила особливу важливість молочної продукції в раціоні харчування, як дорослого, так і дитини, особливо. «Вік до 30 років - це той час, коли організм формує основну кісткову масу,
основний будівельний матеріал якої - кальцій »підкреслила Квашніна. І додала, що достатня кількість кальцію саме в дитячому віці дозволить уникнути виникнення різних захворювань у дорослому віці, таких як остеопороз, переломи різної складності і навіть безпліддя.
Рішенням, яке може запропонувати ринок на сьогоднішній день, може стати унікальна молочна продукція без лактози і глютену ТМ Latter, яка виробляється в Україні на заводах компанії «Мілкіленд - Україна». Молочні продукти Т М Latter виробляються виключно з якісного натурального молока, пройшли сертифікацію у лабороторіі Укрметртестстандарт і не містять консервантів, що підтверджує короткий термін придатності продукції. 
Молочна продукція ТМ Latter не має аналогів на українському ринку.
Всi новини