ТМ Latter представила свою продукцію людям, страждаючим непереносимістю лактози
26 Травня 2015
Всi новини
Лактазная недостатність стає все більш поширеним явищем в Україні. Згідно зі статистичними даними, в залежності від регіону від 36 до 52% дорослих жителів України в тій чи іншій мірі страждають непереносимістю лактози.
23 травня, на заході, присвяченому Всесвітньому дню целіакії, ТМ Latter представила свою продукцію на суд найбільш суворої аудиторії - мамам дітей, які страждають на целіакію. Як відомо, целіакія - захворювання, що характеризується непереносимістю рослинного білка - глютену, а також у більшості випадків супроводжується непереносимістю молочного цукру - лактози. Захворювання вимагає суворого дотримання дієти і тому, через побоювання спровокувати виникнення неприємних симптомів у дитини, мами часто взагалі відмовляються давати дітям молочні продукти. Як наслідок - у дитини формується дефіцит кальцію в організмі і зростає ймовірність розвитку різних захворювань, викликаних дефіцитом даного елемента, у дорослому віці.
Виступаючи на заході зі своєю доповіддю, присвяченому кальцієво - фосфорного обміну, головний педіатр м.Києва, професор Квашніна Л.В. підкреслила особливу важливість молочної продукції в раціоні харчування, як дорослого, так і дитини, особливо. «Вік до 30 років - це той час, коли організм формує основну кісткову масу,
Виступаючи на заході зі своєю доповіддю, присвяченому кальцієво - фосфорного обміну, головний педіатр м.Києва, професор Квашніна Л.В. підкреслила особливу важливість молочної продукції в раціоні харчування, як дорослого, так і дитини, особливо. «Вік до 30 років - це той час, коли організм формує основну кісткову масу,
основний будівельний матеріал якої - кальцій »підкреслила Квашніна. І додала, що достатня кількість кальцію саме в дитячому віці дозволить уникнути виникнення різних захворювань у дорослому віці, таких як остеопороз, переломи різної складності і навіть безпліддя.
Рішенням, яке може запропонувати ринок на сьогоднішній день, може стати унікальна молочна продукція без лактози і глютену ТМ Latter, яка виробляється в Україні на заводах компанії «Мілкіленд - Україна». Молочні продукти Т М Latter виробляються виключно з якісного натурального молока, пройшли сертифікацію у лабороторіі Укрметртестстандарт і не містять консервантів, що підтверджує короткий термін придатності продукції.
Молочна продукція ТМ Latter не має аналогів на українському ринку.